Σταθεροποιητικά Συστήματα

  • Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Setexam, παραγωγοί του πατενταρισμένου Άγαρ-Άγαρ ταχείας διάλυσης, μεγάλου εύρους υφής και δύναμης gel. Το Άγαρ-Άγαρ προσφέρει πολύ καλή διαλυτοποίηση σε χαμηλές θερμοκρασίες, σταθερότητα, ελαστικότητα, στερεοποίηση και πυκνότητα σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής, καραμελοποιίας και γαλακτοκομικών.  

 http://www.setexam.com

  • Κυτταρίνες για τον τομέα των αρτοσκευασμάτων και των κρεμών/σαλτσών - HPMC
  • Κόμμι Ξανθάννης για τον τομέα των Σαλατών.
  • Μίγμα Κόμμι γκουάρ και Κόμμι Ξανθάννης.
  • Κυτταρίνες για τον τομέα της αρτοσκευασμάτων και των κρεμών/σαλτσών.

http://www.branwell.com

Beste Hellas Σταθεροποιητικά Συστήματα 1
Beste Hellas Σταθεροποιητικά Συστήματα 2
Beste Hellas Σταθεροποιητικά Συστήματα 3

Beste Hellas

Θεσσαλονίκης 121  

183 46 Μοσχάτο Αττικής 

Τηλ.: 210 4824201

Αποδοχή Cookies