Σταθεροποιητικά Συστήματα
- Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Setexam, παραγωγοί του πατενταρισμένου Άγαρ-Άγαρ ταχείας διάλυσης, μεγάλου εύρους υφής και δύναμης gel. Το Άγαρ-Άγαρ προσφέρει πολύ καλή διαλυτοποίηση σε χαμηλές θερμοκρασίες, σταθερότητα, ελαστικότητα, στερεοποίηση και πυκνότητα σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής, καραμελοποιίας και γαλακτοκομικών.
- Κυτταρίνες για τον τομέα των αρτοσκευασμάτων και των κρεμών/σαλτσών - HPMC
- Κόμμι Ξανθάννης για τον τομέα των Σαλατών.
- Μίγμα Κόμμι γκουάρ και Κόμμι Ξανθάννης.
- Κυτταρίνες για τον τομέα της αρτοσκευασμάτων και των κρεμών/σαλτσών.