Η Εταιρεία

Η Beste Hellas ιδρύθηκε το 1992 με δραστηριότητες την εισαγωγή και το εμπόριο α’ υλών και μηχανημάτων για την παραγωγή τροφίμων, πιλοτικών μηχανημάτων για τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και εκπαιδευτικής και εργαστηριακής κλίμακας εξοπλισμό.

Η Beste Hellas με εμπνευσμένο όραμα και ισχυρές αξίες, στοχεύει στην κάλυψη κάθε ξεχωριστής ανάγκης των πελατών της, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε ανταγωνιστικές τιμές, με άμεση εξυπηρέτηση.

Κύριο μέλημά της είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων, η καινοτομία και η υποστήριξη της δημιουργικότητας, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

Παράλληλα, η Beste Hellas παρέχει:

Beste Hellas Παροχες 1

Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ανάπτυξης νέων προϊόντων στη Βιομηχανία Τροφίμων και σε εξοπλισμούς εργαστηρίων.

Beste Hellas Παροχες 2
Τη δυνατότητα δημιουργίας ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και ηλεκτρονικής διαχείρισης των διαδικασιών που τηρεί ένα Ίδρυμα ή μια εταιρεία, σε συνεργασία με εταιρείες συμπληρωματικού πεδίου.
Beste Hellas Παροχες 3
Την απαιτούμενη συντήρηση και αναβάθμιση των μηχανημάτων, διασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία τους προς όφελος του πελάτη της.
Beste Hellas Παροχες 4
Τη δυνατότητα ανάπτυξης νεωτερίστικων συσκευών, ειδικά σχεδιασμένων και προσαρμοσμένων για υποστήριξη και πειραματισμό σε καινοτόμα πεδία έρευνας.

Beste Hellas

Θεσσαλονίκης 121  

183 46 Μοσχάτο Αττικής 

Τηλ.: 210 4824201

Αποδοχή Cookies